Bloedplaatjes rijk plasma, of vaak genoemd als PRP, wordt geconcentreerd bloedplasma (samenstelling van bloed) die ongeveer vijf keer het aantal bloedplaatjes in normale bloedcirculatie in ons lichaam bevat.

Afgezien van de rode bloedcellen en witte bloedcellen, ons bloed bevat ook cellen genaamd bloedplaatjes. De functie van bloedplaatjes genezing en steun het stollen van bloed bevorderen op de plaats van een wond. Bloedplaatjes bevatten groeifactoren die regeneratie van de cellen in het lichaam te bevorderen. PRP is gebruikt in de geneeskunde voor de afgelopen twintig jaar.

De voordelen van bloedplaatjes en de regeneratie van weefsel is algemeen bekend en geaccepteerd in de medische literatuur, maar het gebruik ervan in recente medische aandoeningen wordt momenteel onderzocht. Het gebruik van PRP behandeling haarverlies het potentieel aan haarverlies veranderen behandeld wereldwijd omdat het een revolutionaire nieuwe behandeling van haaruitval en enige gespecialiseerde klinieken kunnen bieden.

Bloedplaatjes hulp in stolling van bloed, dat is de sleutel tot het vermogen van het lichaam om wonden te helen. Het idee achter PRP therapie is dat door het verhogen van het aantal bloedplaatjes in een gewonde gebied, het lichaam van de genezende capaciteit op dat gebied zou worden versneld.

De injectie van bloedplaatjes rijk plasma of PRP is een techniek met eigen bloed het lichaam om zichzelf te genezen, doeltreffend blijken. Artsen nemen het gebruik ervan voor de groei van haarverlies, getransplanteerd haar en wondgenezing.

PRP Treatment

Hoe werkt PRP hulp bij de behandeling van haaruitval?

Als de haarzakjes en haarwortels gezond, de haargroei gezond. Haarfollikels overleven op de voeding die ze van de bloedtoevoer te krijgen. Als we introduceren plaatjes door toediening PRP op het gebied van beschadigd haarzakjes, dat versterkt het lichaam natuurlijk voorkomende wondgenezing mechanisme. Sommige artsen wereldwijd geloven PRP kan worden gebruikt om de groei van haarzakjes voorkomen van haaruitval stimuleren.