Bij het overwegen van alternatieve behandeling van haaruitval opties voor mannen, is het belangrijk om de aard en de omvang van het haarverlies te overwegen.

Finasteride

propeciaFinasteride (Propecia, Proscar) werkt door het blokkeren van de DHT creatie van testosteron, maar DHT is gekoppeld aan haaruitval als de primaire oorzaak. Hoewel deze drug oorspronkelijk is ontwikkeld om een vergrote prostaat, is gebleken om goede effecten bij het stoppen haaruitval en kan (in sommige gebruikers) leiden tot middelmatige haargroei.

Minoxidiloplossing

Minoxidil (handelsnamen: Rogaine en Regaine) is een vasodilator die ontspant en gladde spiercellen in de bloedvaten. Werd eerst gebracht voor de behandeling van hoge bloeddruk, maar patiënten die dat gemerkt overmatige haargroei als bijwerking. Vervolgens werd gevonden dat de directe toepassing van Minoxidil-oplossing op de hoofdhuid kan de haargroei te stimuleren. Ondanks deze bevinding is het vermogen Minoxidil om haar groei te bevorderen niet volledig begrepen. Sommigen geloven dat haargroei verbetert door het verminderen van de stroom van calcium in de cellen, die de haargroei vezels vermindert. Minoxidil sulfaat stimuleert kaliumionen de cellen binnendringen en remt de influx van calcium, vergemakkelijkt haargroei. 6% oplossing wordt meestal aanbevolen voor mannen.

Lees Meer Over Medische haaruitval behandelingen voor mannen:

(LLLT) Laser Cap behandeling voor haarverlies

(LLLT) Laser Cap behandeling voor haarverlies
De Laser Cap behandeling voor haarverlies, is een niet-invasieve behandeling, zonder bijwerkingen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, 100% FDA (Food and Drug Association) goedgekeurd, compatibel met andere Vinci haaruitval behandelingen en is betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

Lees Meer

Introductie van de Vitruvian Line van Vinci Hair Clinic – voedingssupplement

Introductie van de Vitruvian Line van Vinci Hair Clinic – voedingssupplement
Vinci Hair Clinic Vitruvian Line Dietary Supplement is a complete blend of essential vitamins, minerals and plant extracts, developed to support hair growth and aid in the battle against hair loss. With just one tablet daily, Vitruvian Line offers an easy way to ensure your body gets the micro-nutrients it needs to produce healthy hair. Vitruvian Line vitamins are suitable for both men and women who want to enhance their hair's vitality, promote speedier hair growth and minimise hair loss.

Lees Meer

Maxogaine & Maxogaine Forte

Maxogaine & Maxogaine Forte
Vinci Hair Clinic Maxogaïne is een lokaal toe te passen medicijn voor haarherstel voor de behandeling van androgene alopecia bij mannen en vrouwen. Het bevat FDA-goedgekeurd minoxidil en azelaïnezuur om haaruitval te voorkomen en de haargroei te stimuleren. De specialisten van Vinci Hair Clinic hebben Maxogaine ontwikkeld om een veilige, praktische en effectieve behandeling voor...

Lees Meer

Mesotherapie voor nieuwe haargroei

Mesotherapie voor nieuwe haargroei
De Alomesa® Mesotherapie van de Vinci Haarkliniek is een zeer effectieve niet-chirurgische oplossing voor haaruitval en helpt om de dikte van dun en dof haar te vergroten.

Lees Meer

Bloedplaatjes rijk Plasma (PRP)

Bloedplaatjes rijk Plasma (PRP)
Bloedplaatjes rijk plasma, of vaak genoemd als PRP, wordt geconcentreerd bloedplasma (samenstelling van bloed) die ongeveer vijf keer het aantal bloedplaatjes in normale bloedcirculatie in ons lichaam bevat.

Lees Meer