Het verliezen van je wenkbrauwen kan drastisch invloed hebben op uw gelaatsuitdrukking, en kan diep verwonden psychologische gevolgen van de persoon te hebben. Vinci Hair Clinic biedt een oplossing voor haarverlies wenkbrauw en helpen het vertrouwen van een individu te herstellen.

DA Vinci wenkbrauw haartransplantatie kan je genetisch sterk haar en design te nemen, of op het gebied van haaruitval te vullen om u terug te geven je wenkbrauwen, en weer uw natuurlijke gelaatsuitdrukking en het vertrouwen met je eigen natuurlijke groeiend haar.

Wenkbrauw verlies kan zowel mannen en vrouwen gelijk te beïnvloeden, van mild dichtheid verlies, kleine stukjes, om de totale haaruitval. Bij Vinci Hair Clinic kunnen we hervormen, het verbeteren van dichtheid of totaal wederopbouw van uw wenkbrauwen, ongeacht geslacht.

Eyebrow Transplant for Men

Haar wordt verwijderd uit een geschikte donor gebied (gewoonlijk een kleine FUE behandeling) en vervolgens getransplanteerd naar de wenkbrauw gebied volledig natuurlijk kijken wenkbrauwen maken.

Deze behandeling kan:

  • Hervormen en re-beeldhouwen de wenkbrauw vorm
  • Herstel wenkbrauw haren uit overtollige plukken
  • Vervang de haren verloren van genetische aandoeningen, zoals sommige vormen van alopecia

Onze getalenteerde medische haartransplantatie team zijn expert in het volgen van de natuurlijke oriëntatie en hoeken om je wenkbrauwen die kunnen groeien voor je leven te creëren. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, in eerste instantie de nieuwe haar rust voor een paar maanden en je kunt verwachten haargroei binnen 3-4 maanden, maar het kan tot 12 maanden voor de volledige uitslag. De resultaten zijn natuurlijk en permanent, naar aanleiding van de natuurlijke richting van uw wenkbrauwen; Vinci Hair Clinic voert wenkbrauw haartransplantaties in onze klinieken over de hele wereld.

Voor meer informatie of om een gratis persoonlijk advies boeken, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier aan de linkerkant site, bezoek onze contact pagina voor het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde kliniek of begin je online consultatie.