De FUT-techniek is een behandeling die wordt uitgevoerd in één dag, zelfs voor grotere sessies. Een enkele strook met genetisch sterk haar wordt weggenomen van de achterkant en zijkanten van het hoofd en zal in de toekomst geen last meer hebben van haarverlies.

De haren of enten (grafts) worden schoongemaakt en onderverdeeld in natuurlijke folliculaire eenheden, met tussen de 1 en 4 haren per eenheid; allemaal met een grote vergrotingsfactor onder de microscoop om er zeker van te zijn dat de graft overleeft, voordat hij in het ontvangstgebied wordt geplaatst.

In de daaropvolgende maanden begint het nieuwe haar opnieuw te groeien, zich mengend met je eigen haar en na twaalf maanden bereik je je eindresultaat.

FUT door Vinci Haarklinieken is een efficiënte techniek om al verder voortgeschreden haarverlies in één dag te behandelen in een van onze klinieken in het Verenigd Koninkrijk.

Dan Before 1

Dan After 1

Voordelen van de FUT-behandeling door Vinci Haarkliniek

  • Al vergevorderd haarverlies kan in een ééndaagse sessie worden behandeld
  • De mogelijkheid om je haardichtheid te verhogen om zo meer op je natuurlijk groeiende haar te lijken
  • Natuurlijke resultaten worden bereikt met behulp van de nieuwste geavanceerde chirurgische methoden die beschikbaar zijn
  • Een kleine chirurgische ingreep onder lokale verdoving
  • Eenvoudig nazorg die is ontworpen om de beste resultaten te bereiken
  • Minimaal ongemak, zodat je in een mum van tijd weer je normale routine op kunt pakken