Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 12 maanden voordat getransplanteerde haren volledig zijn ingegroeid en de resultaten van haartransplantaties zichtbaar zijn, hoewel de eerste resultaten al veel eerder zichtbaar zijn. Het is normaal dat patiënten graag hun resultaten zo snel mogelijk zien en de beste resultaten behalen.

Door de hoogste normen te hanteren voor onze operaties, behaal Vinci Hair Clinic fantastische resultaten, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat goede nazorg ook essentieel is. Ongeacht hoe goed een haartransplantatie is uitgevoerd, als de juiste nazorgprocedures niet worden opgevolgd, kan dit het uiteindelijke resultaat vertragen of in het ergste geval beperken.

De top dermatologische en chirurgische experts van Vinci Hair Clinic hebben onze Post Op Kit ontwikkeld op basis van tienduizenden uitgevoerde haartransplantatie en tientallen jaren ervaring. We hebben de Post Op Kit voor het eerst getest in onze Braziliaanse klinieken, met een proef die gedurende 24 maanden heeft plaatsgevonden met meer dan 324 deelnemers. De resultaten waren verbluffend. Het haar van onze klanten groeide veel sneller dan we ooit eerder hebben gezien. Met name de klanten die een haartransplantatie hadden ondergaan en na 3 maanden op controle kwamen voor hun check-up hadden betere resultaten dan degenen die de Post Op Kit niet gebruikten. Bij de check-up na 6 maanden hadden velen al meer dan 90% van hun eindresultaat behaald.

De Vinci Hair Clinic Post Op Care Kit bevat:

  1. Post Op Shampoo – De Vinci Hair Clinic Post Op Shampoo bevat D-Panthenol om de genezing en hydratatie van de hoofdhuid, ketaconazol en biotine om de haargroei te stimuleren. Deze shampoo reinigt zachtjes het haar en de hoofdhuid terwijl het helpt bij het genezingsproces.
  2. Post Op Spray – De Vinci Hair Clinic Post Op Spray bevat thermaal water voor hydratatie van de hoofdhuid en minimaliseert schilferen en korstvorming in het behandelde gebied. Het helpt om het gebied schoon en vochtig te houden en kan in de koelkast worden bewaard voor een verkoelende, kalmerende sensatie bij het aanbrengen.
  3. Haarterugwinningsschuim – De Vinci Hair Clinic Haarterugwinningsschuim bevat baicapil, minoxidil, koperpeptiden en groeifactoren in precieze verhoudingen om de haargroei te stimuleren en de kans te verminderen op haaruitval ten gevolge van shock na een operatie. Het bevat ook ketaconazol om de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen.
  4. Genezende Olie – De Vinci Hair Clinic Genezende Olie bevat vitamine A en E om genezing te ondersteunen, panthenol om de hoofdhuid te voeden en amandelolie om de hoofdhuid zacht en soepel te houden. Deze olie helpt om de hoofdhuid vochtig te houden en post-operatieve korstvorming te verminderen.
  5. Vitruvian Line Supplement Formula – Het Vinci Hair Clinic Vitruvian Line Supplement Formula bevat een mix van vitaminen, mineralen en plantenextracten om een ​​gezonde haargroei te ondersteunen. De voedingsrijke capsules helpen om de genezing, haargroei en algehele conditie te verbeteren en tegelijkertijd de algehele resultaten van de haartransplantatie te verhogen.
  6. Comfortabele Kussen – Het Comfortabele Kussen is ontworpen om een ​​beter comfort te bieden in de eerste dagen na de operatie (en zo lang als nodig is) door het hoofd iets op te tillen om irritatie in het donorgebied te voorkomen.
  7. IJskompres – Het Ijskompres is ontworpen om op het voorhoofd te worden aangebracht om zwelling na de ingreep te voorkomen en te minimaliseren. Het verminderen van ontstekingen helpt het genezingsproces te ondersteunen en zorgt voor een snellere terugkeer naar de gebruikelijke dagelijkse activiteiten.

De post-op-kit is optioneel en exclusief verkrijgbaar bij onze chirurgische centra. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Vinci Hair Clinic voor meer informatie.