Een Vinci lichaamshaar transplantatie is bedoeld om opnieuw haar te krijgen op de borst en de buik, waar het haar het vaakst dunner wordt of helemaal ontbreekt. De behandeling kan echter worden toegepast op veel verschillende gebieden, waaronder bijvoorbeeld de schaamhaar driehoek, de oksel, en elk ander gebied waar haar gewenst is. Hij dient zowel om bestaand haar dikker te maken als om volledig nieuwe haargroei te creëren waar eerst helemaal geen haargroei voorhanden was.

Body Hair Transplant Hair Removal ProcessBij klanten van wie het haar volledig is uitgevallen kan dat een gevolg zijn van de genetica, elektrolyse of laser ontharing, chirurgie voor litteken camouflage, brandwonden of andere soorten van ongevallen.

We hebben een aantal patiënten gehad die alleen haargroei wilden herstellen om een zeer beperkt gebied te camoufleren of op te vullen, waar haarverlies was opgetreden of gewenst was (dat wil zeggen de centrale borst of het schaamhaar). Andere klanten verlangen naar dikker haar op de borst of eventueel ook op het centrale buikgebied. Deze procedure kan eveneens worden toegepast op de hoofdhuid om een terugwijkende haargrens te herstellen.

Lichaamshaar als Donorhaar

Een andere manier waarop een transplantatie van lichaamshaar kan worden toegepast is het daadwerkelijk gebruiken van lichaamshaar om een kleine kale of dunner wordende plek op de hoofdhuid op te vullen. Deze donorharen worden verwijderd middels een FUE-behandeling, waarbij individuele grafts worden verwijderd en vervolgens op de gewenste plaats op de hoofdhuid worden geplaatst. Dit kan worden gebruikt om de haardichtheid aan te vullen of te vergroten of voor een bestaande haartransplantatie. In sommige gevallen kan deze procedure ook worden toegepast voor een kleine haartransplantatie.
Body Hair Transplant for Balding

De haren kunnen worden verwijderd van elk gebied (in dit geval de bovenste schouder) en geplaatst in het kalende of dunner wordende gebied. De procedure wordt uitgevoerd op soortgelijke wijze als een standaard FUE-haartransplantatie

Wat Kun Je Verwachten Van Een Lichaamshaar Transplantatie?

De lichaamshaar transplantatie betreft normaliter de verwijdering en daarna herplaatsing van haar grafts (=enten). Dit kan variëren tussen de 200 tot wel 3400 grafts van elk een en twee haren. Het aantal is afhankelijk van de kwaliteit van de haren in het donorgebied en van de gewenste haardichtheid. De Vinci Haarkliniek kan deze techniek gebruiken om kalende gebieden op te vullen, afhankelijk van de grootte van het gebied dat moet worden gevuld. Een adviesgesprek bij een van onze vele klinieken over de hele wereld kan aantonen of deze behandeling ook voor jou geschikt is.

De Vinci Haarkliniek voert deze unieke behandeling uit in onze klinieken in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Dubai en Brazilië. Als je denkt dat deze behandeling iets voor jou is, neem dan gerust vandaag nog contact met ons op contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek over deze behandeling.