Een van de vele gebieden waar mannen steeds meer op zoek zijn om hun uiterlijk te verbeteren, is door het hebben van een baard- of snortransplantatie.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van volledige haartransplantaties, willen onze klanten nu ook een vollere snor of baard laten groeien. Je kunt dat nu bereiken, als je dunne / kale plekken in je gezichtshaar hebt, met de eenvoudige en veilige medische procedure van Vinci Haarkliniek genaamd baardtransplantatie.

Ik had kale plekken waar mijn baard zou moeten zijn, en na overleg met de Vinci Haarkliniek in Sao Paulo heb ik besloten om deze behandeling uit te laten voeren. Na de kleine FUE-haartransplantatie bleven er geen littekens op mijn gezicht achter en na 4 maanden was het haar volledig natuurlijk gegroeid en zoals je kunt zien, ziet de haartransplantatie er fantastisch uit – Baardtransplantatie patiënt Michael, London

De Vinci Haarkliniek heeft deze behandeling al bij honderden van zijn cliënten uitgevoerd en daarbij 100% natuurlijk ogende resultaten behaald. De procedure is vergelijkbaar met een gewone haartransplantatie, waarbij haren uit de hoofdhuid of een ander geschikt donorgebied en vervolgens vakkundig en voorzichtig worden ingebracht in de baard of snor om zo een volledig natuurlijk groeiend en permanent gezichtshaar te creëren.

De procedure is succesvol, zelfs op die plekken waar voorheen geen haar groeide.  Het nieuwe gezichtshaar zal permanent blijven groeien voor de rest van je leven en kan op elke manier worden geschoren, getrimd en gestyled zoals je dat zelf wilt.

De Vinci Haarklinieken bieden deze behandeling aan in onze klinieken in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Dubai en Brazilië. Aarzel dus niet en neem neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek over onze 100% natuurlijke ogende baardtransplantatie.