Een Vinci-haartransplantatie is een poliklinische behandeling in één van onze gespecialiseerde klinieken of ziekenhuizen. Tijdens de behandeling wordt eigen haar uit het donorgebied verwijderd en daarna geplaatst in een kalend of dunner wordend gebied op de hoofdhuid.

Vinci Haarkliniek heeft de faciliteiten om twee toonaangevende soorten behandelingen te bieden, namelijk:

Folliculaire Unit Extractie (FUE)

Folliculaire Unit Extractie (FUE)
Bij dit type van transplantatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie om individuele haren te extraheren uit het donorgebied en daarna zorgvuldig te plaatsen en te planten in het receptiegebied. De verplaatste follikels zullen daarna op natuurlijke wijze blijven groeien. Dit type van transplantatie is de minst invasieve van alle technieken, waardoor er bijna geen littekens achterblijven, hetgeen de klanten het vertrouwen geeft om hun haar kort te dragen.

Lees meer

Vinci Folliculaire Unit Transplantatie FUT

Vinci Folliculaire Unit Transplantatie FUT
Uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, verwijderen we haar van de achterkant van het hoofd (het donorgebied) dat niet is beïnvloed door kaalheid of dunner worden van het haar. De verwijderde haarzakjes worden vervolgens in enten of grafts ontleed en daarna ingebracht in het receptiegebied. Dit type transplantatie is perfect voor het snel en effectief behandelen van grote(re) kale plekken.

Lees meer

Vinci Max™ Haartransplantatie

Vinci Max™ Haartransplantatie
Met de meer traditionele Vinci FUE- en FUT-behandelingen, moeten degenen bij wie de kaalheid al verder gevorderd is (Norwood 4+), een keuze maken tussen de haardichtheid en de gebieden die moeten worden behandelt en ze moeten soms meerdere opeenvolgende behandelingen ondergaan.

Lees meer

Wenkbrauw Transplantatie

Wenkbrauw Transplantatie
Mensen realiseren zich niet hoeveel effect wenkbrauwen hebben op de gelaatstrekken totdat ze een persoon zien zonder wenkbrauwen. Een wenkbrauwtransplantatie kan de gelaatsuitdrukking aanzienlijk verbeteren door het implanteren van je eigen haar in het wenkbrauwgebied. De haren zien er precies hetzelfde uit zoals je echte wenkbrauwen als ze van nature dikker zouden zijn.

Lees meer

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie
Het is niet verrassend om te ontdekken dat een toenemend aantal klanten graag een baardtransplantatie wil om dunner of kaler wordende gebieden in hun baard, waar de klant toch gezichtshaar wil hebben, op te vullen of dikker te maken. Met een Vinci Baardtransplantatie kunnen klanten de welgevormde, dikkere baard krijgen die ze verlangen.

Lees meer

Lichaamshaar Transplantatie

Lichaamshaar Transplantatie
Een andere manier waarop een haartransplantatie kan worden uitgevoerd, is om haren te transplanteren van het ene gebied van het lichaam naar het andere, of zelfs van het lichaam naar de hoofdhuid waar een dunner wordend of kalende gebied kan zijn. Deze behandeling is beschikbaar in al onze klinieken over de hele wereld, en zou gewoon dé haartransplantatie oplossing kunnen zijn waar je naar op zoek bent.

Lees meer