Examples of Hair Loss Treated by Vinci Hair Clinic

Maak je je zorgen over je haaruitval en heb je het gevoel dat kaal worden  onvermijdelijk is? Nou dat is het dus niet! De waarheid is dat we momenteel medische behandelingen kunnen uitvoeren die niet alleen  een halt kunnen toeroepen aan verdere haaruitval, maar ook dunner wordende gebieden kunnen opvullen,  je je haarlijn kunnen teruggeven of je kalende kruin bedekken!

Wil je meer weten?

Lees verder en we zullen je alle basis-informatie over haaruitval geven en over hoe je er voor altijd vaarwel tegen kunt zeggen. Ten eerste, waarom worden we kaal? Mannelijke kaalheid is gerelateerd aan een mannelijk hormoon genaamd DHT (dihdrotesterone) dat we allemaal produceren, maar dat bij sommige mannen meer invloed heeft dan bij anderen. Sommigen kunnen licht haarverlies ervaren of een terugwijkende haargrens, terwijl anderen bijna helemaal kaal kunnen worden als er niets aan wordt gedaan. Hoe kaal je wordt, is meestal afhankelijk van je erfelijke genetische programmering, maar levensstijl en andere factoren zullen ook van invloed zijn op het tempo waarin dat gebeurt. Helaas, geloven veel te veel mannen dat haarverlies iets is waar je helemaal niks aan kunt doen en hun haar dus maar afscheren of erger nog, hun haar op een bepaalde manier gaan stylen om de kale en dunner wordende gebieden te bedekken. Helaas maken deze pogingen om de kaalheid te camoufleren het vaak alleen nog maar opvallender en kan veel stress opleveren bij de door kaalheid getroffen persoon.

1. Stop Haaruitval

Ten eerste moeten we kijken naar een manier om de haaruitval te stoppen. Hoe? Als je haaruitval nog steeds in de beginfase verkeert, zijn er eigenlijk twee medicijnen met een bewezen staat van dienst op de markt die FDA-goedkeuring hebben om haaruitval te stoppen. Je Vinci-adviseur kan je hier verder mee helpen en samen met je uitzoeken of dit de eerste en de beste manier is om je haaruitval probleem aan te pakken.

2. Krijg Je Haar Terug

Voor degenen die meer willen dan gewoon alleen hun haaruitval stoppen en veel liever hun haar weer terug zouden krijgen, is een haartransplantatie de enige optie die dit voor je kan bewerkstelligen. Vele beroemdheden, zoals Wayne Rooney en Mathew McConaughey zijn je al voorgegaan en vandaag de dag worden er jaarlijks meer dan 300.000 haartransplantaties uitgevoerd. Een Vinci Haartransplantatie is een permanente en volkomen natuurlijke oplossing.

Je zult je haar weer precies zo kunnen stylen en verzorgen zoals je dat zou doen met je eigen natuurlijke haar, want dat is het eigenlijk wat het is, je eigen haar! En als je denkt dat hier ook een aan de beroemdheden gerelateerd prijskaartje aan hangt, heb je het mis. Vandaag de dag zijn haartransplantaties  voor bijna alle budgetten betaalbaar en we bieden ook renteloze afbetalingsregelingen.

Dan Before 2

Dan After

3. Creëer De look Van Een geschoren Hoofd Zonder Chirurgie

Als je liever een niet-chirurgische oplossing prefereert en je niet wil denken over medicatie en als de look van een geschoren hoofd of van heel kort haar je bevalt, kunnen we dit creëren met behulp van onze SMP Hoofdhuid micropigmentatie techniek die precies dat allemaal kan doen zonder chirurgie, medicatie of onderhoud. Bij deze techniek worden pigmenten onder de hoofdhuid geplaatst die er zeer natuurlijk uit zien en geen onderhoud nodig hebben.

Ja, de huidige haaruitval behandelingen zijn niet alleen voorbehouden aan de rijken en beroemdheden. Bij de Vinci Haarkliniek, kun je een gratis consult krijgen in een van onze over het hele land verspreidde klinieken en onze behandelingen zijn voor bijna elk budget betaalbaar, ook dankzij onze renteloze afbetalingsregelingen.

4. Neem Contact Met Ons Op En Krijg Een Gratis Evaluatie

Dit zou eigenlijk bovenaan de lijst moeten staan omdat het krijgen van professioneel advies de eerste stap is op weg naar het terugkrijgen van je haar. Wist je dat onze patiënten vaak het meeste spijt hebben van het feit dat ze niet al veel eerder naar ons toe zijn gekomen?

Neem nu contact met ons op voor je gratis evaluatie op nummer 020 70 38 235 of vul het hieronder staande formulier in voor meer informatie en vertrouwelijk, vriendelijk advies. Alle foto’s die je op deze website ziet, zijn van echte Vinci Haarkliniek patiënten en personeel, geen fotoshopping, modellen of stockfoto’s.

Wat zijn je belangrijkste opties voor de aanpak van haaruitval?

Bij de Vinci Haarkliek is een breed scala van haarverlies behandelingen verkrijgbaar voor de behandeling of het camoufleren van mannelijke haaruitval.

Welke behandeling of ingreep de juiste voor jou is, hangt af van je eigen persoonlijke omstandigheden. Maar het is gerechtvaardigd om te zeggen dat niet alle oplossingen geschikt zijn voor iedereen. Gekwalificeerd advies is zeker voor onze klanten een vereiste om het meest bevredigende resultaat te kunnen bereiken.

Haartransplantatie Chirurgie door Vinci Haarkliniek

Haartransplantatie Chirurgie door Vinci Haarkliniek
Een Vinci haartransplantatie is een poliklinische behandeling voor mannen die wordt uitgevoerd in één van onze gespecialiseerde klinieken of ziekenhuizen. Tijdens de behandeling wordt eigen haar van de patiënt overgeplaatst van het ene gebied in een ander kalend of dunner wordend gebied op de hoofdhuid.

Lees meer

Hoofdhuid Micropigmentatie

Vinci Haarkliniek is een van ‘s werelds toonaangevende Hoofdhuid Micropigmentatie specialisten, door het aanbieden van baanbrekende opties voor het camoufleren van kaalheid bij mannen. Ons team is volledig gefocust op het oplossen van haaruitval, we zijn trots op onze eigen zeer geavanceerde vorm van deze populaire haaruitval behandeling, en we zijn erkend als een van ‘s werelds beste klinieken voor een hele reeks van Hoofdhuid Micropigmentatie behandelingen.

Lees meer

Medische haaruitval behandelingen voor mannen

Medische haaruitval behandelingen voor mannen
Bij het overwegen van alternatieve behandeling van haaruitval opties voor mannen, is het belangrijk om de aard en de omvang van het haarverlies te overwegen.

Lees meer

Als je niet zeker weet welke optie het beste bij je pas, neem dan contact met ons op en een lid van ons team zal je graag adviseren.